When Is Your Photo Good Enough To Be Uploaded To Social Media? (24 pics)

When Is Your Photo Good Enough To Be Uploaded To Social Media? (24 pics)

To find out, creative agency M&C Saatchi has partnered with the renowned British photographer Rankin and MTArt Agency. As part of VISUAL DIET, a campaign that explores the impact of imagery on mental health, they asked a group of teens to polish their selfies for social media. They weren’t casting people that used these apps, but found teenagers and asked them to try them out to create their perfect selfies. The results are unsettling, to say the least.

1When Is Your Photo Good Enough To Be Uploaded To Social Media? 2When Is Your Photo Good Enough To Be Uploaded To Social Media? 3When Is Your Photo Good Enough To Be Uploaded To Social Media? 4When Is Your Photo Good Enough To Be Uploaded To Social Media? 5When Is Your Photo Good Enough To Be Uploaded To Social Media? 6When Is Your Photo Good Enough To Be Uploaded To Social Media? 7When Is Your Photo Good Enough To Be Uploaded To Social Media? 8When Is Your Photo Good Enough To Be Uploaded To Social Media? 9When Is Your Photo Good Enough To Be Uploaded To Social Media? 10When Is Your Photo Good Enough To Be Uploaded To Social Media?
11When Is Your Photo Good Enough To Be Uploaded To Social Media? 12When Is Your Photo Good Enough To Be Uploaded To Social Media? 13When Is Your Photo Good Enough To Be Uploaded To Social Media? 14When Is Your Photo Good Enough To Be Uploaded To Social Media? 15When Is Your Photo Good Enough To Be Uploaded To Social Media? 16When Is Your Photo Good Enough To Be Uploaded To Social Media? 17When Is Your Photo Good Enough To Be Uploaded To Social Media? 18When Is Your Photo Good Enough To Be Uploaded To Social Media? 19When Is Your Photo Good Enough To Be Uploaded To Social Media? 20When Is Your Photo Good Enough To Be Uploaded To Social Media? 21When Is Your Photo Good Enough To Be Uploaded To Social Media? 22When Is Your Photo Good Enough To Be Uploaded To Social Media? 23When Is Your Photo Good Enough To Be Uploaded To Social Media? 24When Is Your Photo Good Enough To Be Uploaded To Social Media?
Credits: rankin.co.uk
Loading…



from HD Wallpapers 4 u http://bit.ly/2Bn66nO
http://bit.ly/2TDypVR http://bit.ly/2jqlqpT

Related Posts

When Is Your Photo Good Enough To Be Uploaded To Social Media? (24 pics)
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Like the post above? Please subscribe to the latest posts directly via email.